ליקר ביצים ופודינג פירות יבשים
ליקר ביצים ופודינג פירות יבשים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חתיכות פירות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, לחם חלמונה עם פירות, ו לחם פירות חלמונה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ברנדי ופירות בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; תן לעמוד 1 שעה.
מערבבים חלב, חמאה, וניל ואגוז מוסקט בסיר בינוני.
חום עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה המחבת, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח).
מערבבים 2/3 כוס סוכר, ביצים וחלמונים בקערה גדולה.
יוצקים תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה בזרם איטי, יציב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב לסיר על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה (כ 6 דקות).
מערבבים לחם ותערובת פירות בקערה גדולה; יוצקים תערובת חלב על תערובת לחם.
העברת תערובת לחם לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מניחים צלחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים לתבנית גדולה יותר לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סט.