קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

ליקר ביצים II

ליקר ביצים II
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם תמצית vanillan, חלב, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את הביצים, חלב וסוכר 1/3 כוס. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת מצפה כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. להתקרר במהירות על ידי הצבת מחבת בכיור או קערה של מי קרח ערבוב 1 עד 2 דקות. מערבבים בוניל. צ ' יל 4 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
לפני ההגשה, מקציפים את השמנת ו 2 כפות סוכר עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
4
מעביר תערובת ביצה צוננת לקערת פונץ'. מקפלים בתערובת קצפת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
אגרוףאגרוף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים כל מנה עם אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט