קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק דגנים מלאים

ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק דגנים מלאים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, קמח אורז חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק, ללא גלוטן יום שלישי: תירס-בצל ירוק פנקייק, ו ללא גלוטן יום שלישי: פנקייק סופגניית תפוחים סיידר.

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח דורה, קמח אורז חום, ארוחת פשתן טחון, אבקת אפייה, מלח, מסטיק xanthan. בקערה קטנה, להקציף יחד חלב, ביצים, שמן, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קמח דורהקמח דורה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
שמן קל מחבת מחבת מחבת שטוחה עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים מחום מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים הבלילה, כ 1/4 כוס לכל פנקייק, על מחבת. (בלילה צריך לרחוש כאשר הוא פוגע במחבת. )
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מבשלים במשך כשלוש דקות. הפוך פנקייק כאשר בועות מופיעות על פני השטח של פנקייק ולהתחיל פופ. הפנקייק צריך להתחיל להיראות כמעט יבש. הפוך ומבשל עוד 1-1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים