קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

מאיר לימון פנה קוטה

מאיר לימון פנה קוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון Panna Cottan. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, לימון רגיל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלק Panna Cottan ו Meyer לימון מוס, Meyer Lemon Cocon Panna Cotta with Raspberries, ו לימון פנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר קליפה מלימון באמצעות מקלף ירקות, הימנעות מחומר לבן. לסחוט 3 כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
שלב קליפה, 1/2 כוס חלב, חצי וחצי, סוכר, ומלח בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מחבת מחום; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. להיפטר מרינד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מפזרים ג ' לטין על הנותרים 3 כפות חלב בקערה קטנה, ולתת לעמוד לפחות 10 דקות. להחזיר תערובת חצי וחצי לחום בינוני; לבשל במשך 1 דקה או עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את תערובת הג ' לטין, ערבוב עם מקצף עד מומס (בערך 1 דקה). מערבבים בחמאה ו 3 כפות מיץ. מחלקים תערובת בין 4 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
תריץ סכין בקצוות החיצוניים של פאנה קוטה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים צלחת במהופך על גבי כל כוס; הפוך על צלחת.
8
מקשטים עם מנטה וקליפה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות