המתכון מתובל סנדלר לחם תירס בשר בקר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קמח, קאיין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם תירס מאפה ירקות, אפיית בקר לחם תירס, ו Zesty בשר בקר לחם תירס ארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. שמן קל 9 1/2 אינץ ' (קיבולת 6 כוס) צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים בצל ב 2 כפות שמן במחבת כבדה עמוקה 10 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות הם זהובים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, שוברים גושים גדולים, עד שכבר לא ורוד, 4 עד 5 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Selbach אוסטר מוזל ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.