מאפינס אוכמניות
צריך ארוחת בוקר צמחונית? מאפינס אוכמניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, מאפינס אוכמניות מדהים-ey אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות מאפיית מגנוליה-להפוך מאפינס בדיוק כמו שהם עושים במאפייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 170c/325f, סימן גז 3.קו 12 חור מאפין פח עם תיבות נייר.
שים את הקמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וביקרבונט של סודה במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה או בקערה גדולה ולהשתמש בבלנדר חשמלי או להקציף יד ולהכות.
יוצקים את חלב החמאה, ביצה ותמצית וניל לתוך קנקן ומערבבים לשלב. לאט לאט לשפוך לתוך תערובת הקמח להכות עד שכל החומרים משולבים.
יוצקים את החמאה המומסת ומכים עד החמאה הוא רק משולב, ואז להכות עד הבלילה הוא אפילו וחלק.לבסוף, לקפל בעדינות את האוכמניות עם כף עץ עד מפוזרים באופן שווה.כפית את התערובת לתוך תיבות הנייר עד שני שלישים מלאים ואופים בתנור מחומם מראש במשך 20-25 דקות, או עד חום זהוב הספוג קופץ בחזרה כאשר נגע. שיפוד מוכנס במרכז צריך לצאת נקי. השאירו את המאפינס להתקרר מעט במגש לפני היציאה על מתלה קירור חוט להתקרר לחלוטין.