מאפינס זנגביל עם Streusel אגוז מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס זנגביל עם Streusel אגוז מתובל. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא יספק כ 180 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, סוכר חום בחוזקה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו מאפינס זנגביל עם Streusel מתובל ורוטב קשה מתובל, מאפינס ליקר ביצים מתובל עם ציפוי Streusel, ו מאפינס Streusel תפוחים מתובלים מיושנים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן Streusel אגוז מתובל. קמח לעבד את החומרים הבאים 5 במעבד מזון עד זנגביל הוא טחון דק (על 1 דקה).
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכרים, פועם עד אור ורך. הכה ברסק תפוחים עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קפה חם מבושל מולסה בכוס מדידה 2 כוס כוס.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קפה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מניחים 12 כוסות אפייה נייר במחבת מאפין 12 כוס, וכוסות מעיל עם ספריי בישול. הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי כמעט מלא.
מפזרים עם Streusel אגוז מתובל.
אופים ב 350 במשך 18 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מחבת מתלה חוט, מגניב 10 דקות.