מאפינס פטל-קמח תירס דורש כ 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח תירס, שמן זית, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס פטל-קמח תירס, מאפינס קמח תירס בטעם פטל, ו מאפינס פטל קמח תירס טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים.
3
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים קמח ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים תערובת חלב; מערבבים רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
חלב
6
מערבבים פטל. כפית לתוך 12 כוסות מאפין מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פטל
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
7
מפזרים מאפינס באופן שווה עם 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
8
אופים ב 400 במשך 13 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.