מאפינס שיבולת שועל וצימוקים מקומטים עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 175 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך שיבולת שועל התגלגל, צימוקים, חמאה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מאפינס צימוקים בקרמל שיבולת שועל, עוגיות שיבולת השועל של ז'אן-צימוקים-מאפינס אלה עמוסים בצימוקים, שיבולת שועל ואגוזים, טעים ובריא, ו עוגיות שיבולת שועל וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים מעט מחבת מאפין, או משתמשים בציפוי נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
2
מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני. מבשלים 2/3 כוס שיבולת שועל, 1/3 כוס סוכר חום, קינמון ואולספייס עד חום זהוב. מערבבים 2/3 כוס מים הנותרים 1/3 כוס סוכר חום. מבשלים עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
חמאה
מים
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
4
בקערה גדולה, לשלב קמח, 1/3 כוס שיבולת שועל לא מבושל, אבקת אפייה ונבט חיטה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
נבט חיטה
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לטאטא יחד ביצה וחלב התאדה. הפוך באר במרכז תערובת הקמח, ויוצקים בתערובת ביצים שיבולת שועל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
שיבולת שועל
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מערבבים רק עד בשילוב. לדלות צימוקים ב 1 כף קמח, ואז לקפל לתוך הבלילה. כפית לתוך כוסות מאפין.