המתכון לבשל את הספר: בורגר וצ'יפס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 878 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם רובי פורט, שאלוט, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: צ'יפס הכפר, לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño, ו מבשלים את הספר: המבורגר בקר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
טיפול בקלילות כדי לשמור על מרקם אור ועסיסי, לחלק את הבשר לקציצות בגודל 4 שווה על 1 אינץ ' עבה. ההמבורגרים יכולים להיות מעוצבים ומקוררים, מכוסים, במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
2
תן לבשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
עם מנדולינה, ג ' וליאן את תפוחי האדמה לרצועות הטובות ביותר האפשריות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
4
שים אותם בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כאשר מוכן לבשל, מחממים את התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לעטוף את קציצות המבורגר בתפוחי אדמה רק לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
צחצח את הקציצות עם הביצה המוכה. מצרף את תפוחי האדמה במגבת מטבח נקייה ולחץ כדי להיפטר מהם עודף מים. מחלקים את תפוחי האדמה ל 8 ערימות שוות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מורחים ערימה אחת על משטח עבודה, למעלה עם קציצה, ולאחר מכן להפיץ עוד ערימה של תפוחי אדמה על גבי ומסביב לבשר. בעדינות אבל בתקיפות לחץ על תפוחי האדמה סביב הבשר, עובד את הקציצה בין הידיים כדי ליצור חבילה הדוקה לחלוטין לכסות את הבשר עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מים כדי לאפשר
9
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, אטומה, לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים את ההמבורגרים במחבת ומבשלים מבלי להזיז אותם עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך חום זהוב פריך, על 3 דקות. לווסת את החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להפוך את ההמבורגרים ולמקם בתנור במשך 8 עד 9 דקות עבור בינוני-נדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להוסיף עוד שמן למחבת לפי הצורך, כך תפוחי האדמה לא מקל או לשרוף. (זה יכול להיות מועיל כאן להשתמש מדחום בשר. זה צריך לרשום 52° עבור בשר בינוני נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
כדי לבנות את ההמבורגרים, מרכז את ההמבורגרים על צלחות חמות.
14
מקשטים עם קמצוץ של ירקות התינוק או עשבי תיבול מטוגנים. פזר כמה עגבניות שרי וירקות סביב ההמבורגרים ומגישים מיד עם הרוטב בצד, או כפית מעגל רוטב סביב ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ירוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
עשבי תיבול מטוגנים
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
16
- עושה על 1 1/2 כוסות -
17
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
18
מוסיפים את השאלוט ומבשלים, ללא בראונינג, ערבוב מדי פעם, עד שאלות הוא רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
19
מוסיפים את השום, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
20
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהמחבת כמעט יבשה, כ -5 דקות. לסובב את המחבת כמו היין מפחית על מנת לראות בבירור לתחתית המחבת. מערבבים את המניה וקורנית ומחזירים את הרוטב לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
21
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הנמל ואת קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יציאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
22
לטאטא את התערובת לתוך הרוטב ולהמשיך להתבשל בעדינות, חשוף, במשך 6 עד 10 דקות. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל. הרוטב יכול להתבצע יום קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם בעדינות על אש נמוכה. ממש לפני ההגשה, מערבולת בחמאה.