קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות55
מגזין

מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד

מבשלים את הספר: גבינת פשטידת תרד
אם יש לכם ביצה לבן, תרד, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מבשלים את הספר: תרד מוקרם, לבשל את הספר: תרד מוקרם קלאסי, ו מבשלים את הספר: סלט תרד עם תותים ונקטרינות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת לא דביקה קטנה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2
מוסיפים את הבצל והבצל הבצל ומבשלים עד רך, 3-4 דקות. מערבבים את השום, בישול דקה או שתיים יותר עד רך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מפזרים מלח, פלפל, ותבלינים. 
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
הסר לקערה להתקרר מעט. השתמש בכף עץ כדי ללחוץ את חלק מהנוזל מן התרד מבושל ולנקז. 
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
בקערה קטנה אחרת, לטאטא יחד את ביצה לבן, יוגורט, ו 1 כף פטה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים לתרד המקורר ומערבבים עד לשלב. 
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
לנגב את המחבת, ואז לצחצח אותו עם כ 1/4-1/2 כפית שמן זית או תרסיס בישול. על אש נמוכה, לשים את לעטוף או טורטייה במחבת ומפזרים את הפטה הנותרים על צד אחד של לעטוף ולקבל את זה כדי לרכך מעט. הפוך את החום לבינוני ושופך את תערובת תרד הביצה על אותו חצי מהעטיפה, מקפל את החצי השני ומבשל בצד אחד עד שהביצה מתחילה להצטבר, 3-4 דקות. הפוך ומבשל בצד השני במשך 2-3 דקות, ואז לחתוך טריזים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.