מבשלים את הספר: דובדבן שחור וקוצ'ן פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: דובדבן שחור ו Kuchen פטל. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 280 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, קמח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מבשלים את הספר: עוגת דובדבנים פשוטה, מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, ו מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את המחבת: גריז קל וקמח 9 x 13 אינץ תבנית אפייה.
הוכחה השמרים: בעדינות לחמם את החלב, סוכר חום, ו 10 כפות של החמאה בסיר קטן; זה צריך להרגיש חם למגע. כאשר החמאה כמעט נמסה, מוסיפים את השמרים ונותנים לתערובת לעמוד. השמרים צריכים לייצר בועות ולתת את המראה של הרחבת; שניהם סימנים כי תסיסה מספקת התרחשה כדי להמשיך עם המתכון.
לטאטא את הביצים בקלילות כדי לשבור אותם. מדדו את הקמח והמלח לקערה עם צדדים גבוהים וקציפו לשלב.
יוצקים את הביצים ואת תערובת החלב על הקמח ומערבבים בעדינות עם כף עץ או מרית גומי, ערבוב רק עד החומרים הרטובים משולבים.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ומכסים בניילון נצמד.
תן לבלילה לעלות: אם אתה רוצה לאפות את קוצ ' ן מיד, לשים את הבצק במקום חם (80°f עד 32°); זה יהיה מוכן בערך 1 שעה. (אני אוהב להדליק את התנור שלי כדי לחמם מראש ולהשאיר את קוצ ' ן לעלות על החלק העליון של התנור.) אם אתה תהיה אפיית קוצ ' ן מאוחר יותר, לשים את הבצק במקום קריר, או לקרר אותו עד 8 שעות.
אופים: מחממים התנור ל 350 ° F. כאשר הבצק הוכפל בגובה, באופן שווה להפיץ את הפרי על זה, ואז מפזרים את הסוכר turbinado. ממיסים את 4 כפות חמאה ולטפטף אותו מעל.
אופים את קוצ ' ן במשך 30 דקות, ולאחר מכן לסובב את המחבת ולהוריד את הטמפרטורה ל 163° ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר. החלק העליון צריך להיות חום זהוב ואת העוגה צריך להתחיל להתרחק הצדדים של המחבת.
הפוך את זיגוג: בעוד קוצ ' ן הוא אפייה, להפוך את הזיגוג של הבחירה שלך על ידי לטאטא את כל המרכיבים יחד עד חלקה.
טפטף את הזיגוג על קוצ ' ן חם לשרת מיד.