מבשלים את הספר: חמאת בוטנים וריבה ברים עשויים להיות רק תבלין אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. והוא מספק כ 15 מנות . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, סוכר חום חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק המתוק: חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית או מתכת בצבע בהיר 9 על 13 אינץ ' מחבת. בשורה התחתונה עם גיליון נייר קלף, וחמאה את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את הסוכר, הקמח והמלח במעבד מזון ודופק עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד החול (כ-6 עד 10 פולסים מהירים). בקערה קטנה, לטאטא את הביצים ושופכים אותם לתוך מעבד המזון. דופק רק עד שהבצק מתחיל להחזיק מעמד. יוצרים את הבצק לדיסק, עוטפים אותו בחוזקה בפלסטיק, ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אבק משטח עבודה עם קומץ של קמח. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק למלבן מעט גדול יותר מ-9 על 13 אינץ '(גודל המחבת) ובעובי של רבע אינץ'. (הבצק עשוי להיות דביק. הקפד להפוך אותו עם סכין ספסל או לקזז מרית לפי הצורך ולשמור על משטח העבודה מקורנת. יש אנשים שקל יותר לגלגל את הבצק בין שתי שכבות של נייר קלף. זה יכול לעשות את זה קל יותר להעביר ולהיות קצת פחות מבולגן.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסט
מגרד בצק
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אי פעם כל כך בעדינות, להנחות את הבצק לתוך המחבת ולחץ אותו קלות-בלי למשוך-לתחתית; אין צורך להביא את הבצק עד הצדדים של המחבת, רק כדי לכסות לחלוטין את החלק התחתון של המחבת. לקצץ את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את המחבת במקפיא במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את המחבת מהמקפיא, קו אותו בנייר אלומיניום, ולמלא אותו שלושה רבעים מלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ומשקולות ואופים במשך 10 דקות נוספות, או עד הקרום הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
כדי להפוך את מילוי חמאת בוטנים: בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עד שהוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומכים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
14
מוסיף את הסוכר של ממתקים ווניל לנצח עד חלקה. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות שוב. להפוך את התערובת על הקרום, באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. צנן את שכבת חמאת הבוטנים בזמן שאתה מכין את ציפוי הפירור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
כדי להפוך את ציפוי פירור: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתייה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מוסיפים את הסוכר החום ומשתמשים בידיים כדי לשפשף אותו עד התערובת אחידה בצבע. מערבבים בשיבולת השועל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
17
מניחים את התערובת היבשה בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
מוסיפים את החמאה ומכים במהירות נמוכה עד שפירורים רופפים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1
מורחים את הריבה בשכבה זוגית על מילוי חמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מפזרים על ציפוי פירור עד הג ' לי הוא כבר לא גלוי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
אופים את הסורגים במשך 20 עד 25 דקות, סיבוב המחבת באמצע, או עד העליון הוא חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את המחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין, ואז לחתוך את הסורגים לשרת.הערה: ניתן לאחסן את הסורגים במקרר במיכל אטום למשך עד 2 ימים.