תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ירקות ורודים. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, פלפל טחון גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: זית שחור מיני בליניס עם מסקרפונה ורודה, סלמון וסלק משומר, מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים, ו מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק.
הוראות
1
לשטוף ולגזום את הסלק הירוק. אם הגבעולים הם עבים מאוד, זה שווה זמירה אותם בחזרה קצת.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוק
2
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, לטגן את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום בשמן הזית עד מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפלפל השחור, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים את הירוקים סלק במחבת, לשפוך 1/4 כוס מים עליהם, ומיד לכסות. לאחר הירוקים יש מבושל, 1 עד 2 דקות, להסיר את המכסה ומערבבים. מבשלים עוד 1 עד 2 דקות, ומאפשר למים להתאדות.