מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה
מבשלים את הספר: שעועית מונג מטוגנת במחבת עם טמפה נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ים, טמפה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו איך לבשל: monggo מבושל (שעועית מונג) עם קרם קוקוס, מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן, ו לבשל את הספר: במיה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את שמן הזית ואת shoyu בקערה רדודה רחבה ולהוסיף טמפה. לזרוק בעדינות עד טמפה מצופה היטב ולתת לו לשבת לפחות 5 דקות.
מניחים את טמפה, בשכבה אחת, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. להזמין כל תערובת שמן זית שאריות; צריך להיות על 1 כף. מבשלים טמפה עד שני הצדדים הם זהב עמוק, כמה דקות בכל צד.
מוסיף את תערובת שמן זית–shoyu שמורות למחבת על חום בינוני גבוה. מערבבים broccolini וכמה צביטות של מלח. לכסות ולבשל רק לרגע לבשל אותו דרך. לחשוף ולערבב בשעועית מונג. סאוטה, ערבוב כל הזמן, עד broccolini הוא בהיר ורך מעט השעועית הם חמים, עוד כמה דקות.
הסר מהחום ומערבבים את גרידת לימון וכוסברה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט ו -2 צובט של מלח.
הפוך את תערובת השעועית על מגש, העליון עם טמפה וכמה גושים של יוגורט מלוח, ומגישים מיד.הערה: שעועית מונג לא צריך להשרות לפני הבישול. כדי לבשל, פשוט לכסות 1 כוס / 6.5 עוז / 185 גרם שעועית מונג מיובש עם כמה סנטימטרים של מים בסיר ומבשלים עד שעועית הם מאוד רך, 25 עד 30 דקות.
לנקז היטב. יהיה לך מספיק שעועית מונג מבושל למתכון זה, בתוספת קצת נשאר לחטיף.