קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

מגש מאכלי ים מטוגנים

מגש מאכלי ים מטוגנים
מגש פירות ים מטוגן הוא pescatarian ומספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, מלח ים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. מתכונים דומים: מגש מאכלי ים, מגש מאכלי ים אוסטרלי, ו ים תיכוני בגריל פירות ים וצלחת ירקות.

הוראות

1
קו 1 תבנית אפייה עם מגבת מטבח ועוד עם מגבות נייר.באמצעות mandoline עם מצורף ופל לחתוך, לחתוך כל תפוח אדמה דק ככל האפשר, הופך אותו 90 לאחר כל מעבר כדי ליצור דפוס ופל. בזהירות במקום פרוסות תפוחי אדמה בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
מנדולינהמנדולינה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים את הפרוסות אל תבנית אפייה מרופדת במגבת וכתם dry.In מטגן עמוק או סיר גדול מעל חום בינוני, לשפוך שמן לעומק של 2 אינץ ' וחום ל 191° על מדחום עמוק.עבודה בקבוצות, מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה, הופכים פעם אחת, עד הזהב ופריך, 2 עד 3 דקות. באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את הצ ' יפס אל נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה העונה עם מלח ים.להפחית את טמפרטורת השמן ל365. מחממים תנור ל200. קו 1 גיליון אפייה עם נייר קלף ועוד עם נייר towels.In קערה גדולה, לשלב את הקמח וקמח תירס ומערבבים עם מזלג עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה רחבה, רדודה. עבודה בקבוצות, לדלות את הבקלה, צדפות וחסילונים בחמאה ולאחר מכן בתערובת הקמח, מתנער כל עודף, ומניח על גיליון אפייה מצופה קלף.עבודה בקבוצות (לא overcrowd המחבת), מטגנים את הבקלה עד חום זהוב ופריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים לסדין אפייה מצופה במגבת נייר ומתבלים את הדגים במלח ים, ואז שומרים על חום התנור. חזור על התהליך עם הצדפות, טיגון אותם במשך 3 עד 4 דקות. לבסוף, מטגנים את השרימפס במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים את הדג מיד עם צ ' יפס, רוטב טרטר ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
צ ' יפסצ ' יפס
רוטב טרטררוטב טרטר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט