מהפך תבשיל שעועית ירוקה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכי לחנות וקחי ביצה, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו מהפך תירס ' N ' שעועית ירוקה אופים, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר על חום בינוני ומוסיפים חמאה ושמן זית וחום עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עד הבצל הם זהובים, כ -20 דקות
בקערה בינונית לשלב את jalapeño, חמאה, masa harina, קמח תירס, חלב, queso פרסקו, סוכר, ביצה מוכה, אבקת אפייה, כמון טחון ומערבבים עד בשילוב טוב. מחממים את התנור ל 177°. מחלקים תערובת ל 4 מחבתות אפייה קטנות העליון עם נייר.
הסר מהתנור, לחשוף, ולהניח בצד.כאשר העוגות נאפות להפוך את רוטב פטריות: במחבת מטגנים על חום בינוני-נמוך, לחמם את שמן הזית.
מוסיפים את הפטריות, קורנית, עירית, בצל, שום וטוגנים עד רך מאוד וזהוב קל, על 12 minutes.In סיר מעל חום בינוני, להביא את החלב רק מתחת לרתיחה. בסיר אחר מעל חום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה. מערבבים את הקמח לתוך החמאה ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
הסר מן החום בהדרגה להקציף בחלב חם. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומבשל, ערבוב, עד עבה וחלק, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את השעועית הירוקה, מלח ומים בסיר.
מניחים מעל חום גבוה להעלות לרתיחה. לבשל במשך כ 3 דקות, השעועית צריכה להיות פריך.
מסננים את השעועית ולאחר מכן להפעיל אותם מתחת למים קרים כדי לעצור אותם מבישול.
מסננים ומניחים על מגבת נקייה ומייבשים אותם.הניחו שלוש קערות, אחת עם הקמח, הביצים בקערה השנייה, ובקערה השלישית, פירורי הלחם, אבקת השום וכמון.טובלים את השעועית הירוקה תחילה בקמח, ולאחר מכן בביצה, לאחר המעיל את השעועית הירוקה עם פירורי הלחם באופן שווה ומעבירים לסדין אפייה מוכן בשכבה אחת.
מניחים עוגת תירס על צלחת, לטפטף קצת רוטב פטריות ומניחים שעועית ירוקה על גבי.