מוקפץ שנחאי בוק צ'וי עם ג' ינג'ר
מוקפץ שנחאי בוק צ'וי עם ג' ינג'ר עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 58 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סוכר, מלח, שרי יבש בינוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, סלמון ג'ינג'ר מאודה עם בוק צ' וי מוקפץ, ו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי עם שום, זנגביל, בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצי זנגביל לתוך גפרורים עדינים מאוד (פחות מ 1/8 אינץ עבה; על 1 כף) ושמורה. גרגר הנותרים ג ' ינג ' ר לסחוט עיסת עם האצבעות שלך להניב 1 כפית נוזל, ואז להשליך עיסה.
הסר את כל העלים החיצוניים חבולים או קמלים מן בוק צ ' וי. לקצץ 1/8 אינץ 'מלמטה של כל בוק צ' וי, ולאחר מכן לחתוך כל ראש לרבעים. לשטוף בוק צ ' וי בכמה שינויים של מים קרים ויבש במסננת או טווה סלט עד יבש למגע.
להקציף יחד מיץ זנגביל, מרק עוף, יין אורז, רוטב סויה, קורנפלור, מלח, וסוכר בקערה קטנה עד קורנפלור הוא מומס.
חום ווק על חום גבוה עד חרוז של מים מתאדה בתוך 1 עד 2 שניות ממגע.
יוצקים שמן בצד של ווק, ואז מערבולת שמן, הטיית ווק לצדדים מעיל.
מוסיפים ג ' ינג ' ר גפרורים ומערבבים 5 שניות.
מוסיפים בוק צ ' וי ומערבבים עד העלים הם ירוקים בהירים ופשוט לצלוע, 1 עד 2 דקות. מערבבים תערובת מרק, ואז לשפוך לתוך ווק ומערבבים ומטגנים עד ירקות הם פריך במכרז ורוטב הוא מעובה מעט, על 1 דקה.
הסר מחום וטפטוף עם שמן שומשום, ולאחר מכן מערבבים למעיל.