קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

מחית בטטה מייפל עם בצל מקורמל

מחית בטטה מייפל עם בצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית תפוחי אדמה מתוקה מייפל עם בצל מקורמל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 182 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, חמאה, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו Tgif חלק 2: אמנון מצופה בקארי עם בצל מקורמל ופירה אפונה מתוק, מחית בטטה עם מייפל, ו מחית בטטה עם מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מניחים בטטות, 1/4 כוס סירופ מייפל, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל בקערת ערבוב גדולה. לזרוק באופן שווה מעיל ומניח על מגש גיליון. צלי בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים רכים. הקפד לבדוק אותם לאחר 15 דקות ומערבבים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה ולהוסיף 2 כפות שנותרו של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים את הבצל פרוס, 2 כפות של סירופ מייפל ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
לטגן עד חום זהוב עמוק, על 2 דקות.
7
להסיר מהחום ולהניח בצד.
8
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם, אם המחבת מתייבשת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
העברת תערובת בטטה למעבד מזון, (ייתכן שיהיה צורך לעשות בקבוצות) ולהוסיף על כף מים חמים. דופק עד רק מעורבב ולאחר מכן להוסיף חצי בצל מקורמל. דופק רק כמה פעמים עד עקביות הרצוי, הוספת מים חמים יותר עבור מחית חלקה. מקפלים פנימה בצל מקורמל שנותר, שומר חלק לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מגישים בצלחת חמה ומקשטים עם בצל מקורמל שמורות. יאמי!!!
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל