מחית בטטה מייפל עם בצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מחית תפוחי אדמה מתוקה מייפל עם בצל מקורמל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 182 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, חמאה, vidalia, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו Tgif חלק 2: אמנון מצופה בקארי עם בצל מקורמל ופירה אפונה מתוק, מחית בטטה עם מייפל, ו מחית בטטה עם מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מניחים בטטות, 1/4 כוס סירופ מייפל, 2 כפות שמן זית, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל בקערת ערבוב גדולה. לזרוק באופן שווה מעיל ומניח על מגש גיליון. צלי בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות או עד תפוחי אדמה מתוקים רכים. הקפד לבדוק אותם לאחר 15 דקות ומערבבים, במידת הצורך.
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להמיס חמאה ולהוסיף 2 כפות שנותרו של שמן זית.
מוסיפים את הבצל פרוס, 2 כפות של סירופ מייפל ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
לטגן עד חום זהוב עמוק, על 2 דקות.
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם, אם המחבת מתייבשת.
העברת תערובת בטטה למעבד מזון, (ייתכן שיהיה צורך לעשות בקבוצות) ולהוסיף על כף מים חמים. דופק עד רק מעורבב ולאחר מכן להוסיף חצי בצל מקורמל. דופק רק כמה פעמים עד עקביות הרצוי, הוספת מים חמים יותר עבור מחית חלקה. מקפלים פנימה בצל מקורמל שנותר, שומר חלק לקישוט.
מגישים בצלחת חמה ומקשטים עם בצל מקורמל שמורות. יאמי!!!