מטבל סרטנים קר
מטבל סרטנים קר דורש כ 8 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 20 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם חמאה, זנבות סרטנים, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee, איך להילחם חלקלק קר באסטר ירוק, ו מטבל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים מחצית הבצל הירוק ומבשלים עד נבול.
הוסף את זנבות הסרטנים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך כ 10 דקות. להפריש להתקרר.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת שמנת ומיונז עד מעורבב היטב. אני אוהב להשתמש במערבל חשמלי. מתבלים ברוטב פלפל חריף ורוטב ווסטרשייר עד לתערובת בצבע ורוד. כאשר הסרטנים התקררו מעט, מערבבים אותם ואת החמאה לטבילה יחד עם שאר הבצל הירוק.
מערבבים היטב, מכסים ומקררים בין לילה כדי למזג כראוי את הטעמים.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet הן אפשרויות נהדרות עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.