אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל מיושן תפוח פריך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 530 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר חום, מיץ תפוזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 128 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מיושן תפוח פריך, מיושן תפוח פריך, ו תפוח מיושן פריך.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו את התנור ל -350 מעלות פרנהייט חמאה תבנית אפייה אליפסה בגודל 9 על 14 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
קולפים, ליבה וחותכים את התפוחים לטריזים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
שלב את התפוחים עם הזסט, המיצים, הסוכר והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
תבלינים
סוכר
5
יוצקים לתוך המנה.
6
להכנת הציפוי, שלבו את הקמח, הסוכרים, המלח, שיבולת השועל והחמאה הקרה בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל
חמאה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
7
מערבבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מתפוררת והחמאה בגודל אפונה. מפזרים באופן שווה על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
אפונה
8
מניחים את פריך על מחבת גיליון ואופים במשך שעה 1 עד העליון הוא חום התפוחים הם מבעבעים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הבודגאס נברן ברוט וינטג ' רוזאדו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
חובבן מציצה ברונטית הארדקור רוסית העשרה
קאווה פרימיום אלגנטית המציעה ניחוחות וטעמים של הדרים בהירים, יחד עם בועות עדינות ועדינות שהן סימן ההיכר של יין סופר-נוצץ.זיווגי אוכל: נברן ברוט רוזאדו זה ישתלב עם גבינות רכות, פירות טריים, בשרים לבנים (חזיר ועוף) ואפילו בשרים אדומים בטעם עשיר. קאווה זו נהדרת ללגימה בפני עצמה, במיוחד לקבלות פנים ולאירועי "עמידה" אחרים.