מילוי צדפות ונקניקיות
מילוי צדפות ונקניקיות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, מרק עוף, עלי מרז'ורם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מילוי נקניק צדפות, מילוי צדפות, ו Oyster (un)מלית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את צנוברים במחבת תחתית כבדה וטוסט מעל חום בינוני, רועד את המחבת כדי למנוע חריכה, עד קלוי קלוי, כ 3 דקות.
מעבירים את הצנוברים לקערה גדולה ומניחים בצד.
בזהירות למחוק את המחבת ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השמן ולתת לו לקבל נחמד וחם.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים אותם עד שהם מתחילים לתת את הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מעבירים את הפטריות לקערה עם צנוברים.
מוסיפים את הנקניק למחבת ומבשלים על אש בינונית עד שהשומן מתוקן והנקניק חומים, בערך 8 דקות.
מוסיף את השום, סלרי, ובצל למחבת ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה על 4 דקות.
מעבירים את הנקניקיות והירקות לקערה.
החזירו את המחבת לתנור מעל חום בינוני.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים, תוך ערבוב כדי לשחרר כל פיסות טעם תקוע לתחתית המחבת.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים בעדינות, כ 2 דקות. מערבבים את מרק העוף ומביאים לרתיחה, ואז מיד לשפוך את הצדפות ואת הנוזל על התוכן של הקערה.
הוסף את המרג ' ורם ואת הקורנית, באמצעות 2 כפות עץ או לטקס כפפות ידיים, לעבוד הכל ביחד. (אם אתה משתמש בידיים שלך, תן לתערובת להתקרר מעט לפני להתעמק.)
מעבירים את המילוי לתבשיל.
אופים את המילוי עד פריך על גבי מחומם דרך, 35 עד 40 דקות.