קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי צדפות Herbed

מילוי צדפות Herbed
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לי ארבה צדפות מלית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי טימין, בצל, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מילוי צדפות Herbed, קרקרים צדפות Herbed, ו Oyster (un)מלית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מחלקים את קוביות הלחם בין 2 גליונות אפייה מעוטרים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים במשך 25 דקות או עד קוביות הלחם הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
תנו לקוביות הלחם להתקרר במשך 10 דקות על דפי האפייה על מדפי תיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. לבשל את הבייקון בסיר 4 ליטר על חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
יוצקים כל שומן.
7
מחממים את החמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והקורנית ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים במרק ונוזל צדפות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את קוביות הלחם, בייקון וצדפות ומערבבים קלות. כפית את תערובת המילוי לתוך תבשיל משומן 3 1/2 ליטר. כסה את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
11
אופים במשך 30 דקות או עד תערובת המילוי חם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות