תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לי ארבה צדפות מלית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי טימין, בצל, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מילוי צדפות Herbed, קרקרים צדפות Herbed, ו Oyster (un)מלית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מחלקים את קוביות הלחם בין 2 גליונות אפייה מעוטרים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים במשך 25 דקות או עד קוביות הלחם הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
תנו לקוביות הלחם להתקרר במשך 10 דקות על דפי האפייה על מדפי תיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. לבשל את הבייקון בסיר 4 ליטר על חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
יוצקים כל שומן.
7
מחממים את החמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והקורנית ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים במרק ונוזל צדפות שמורות.