קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

מיני פאנטון

מיני פאנטון
מתכון מיני panettone יכול להתבצע בסביבות 3 שעות ו -20 דקות. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. לכי לחנות וקחי פירות, גלגלית סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Panettone, Panettone, ו Panettone.

הוראות

1
מקציפים את הביצים והחלמון עם הוניל. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את תערובת החלב והביצה החמה, ואז מכים לבצק רך ודביק מאוד עם כף עץ. מכסים בסרט נצמד ועוזבים במקום חם עד שהבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
טיפת מאפין גדול עוטפת לתוך 10 פחיות נקיות, 200 גרם בגודל (או להשתמש במגש מאפין), או קו אותם בזהירות עם אפיית קלף כך הנייר מגיע הרבה מעל פחיות לעשות צווארון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
4
מערבבים את החמאה, הפרי ומקלפים לבצק העולה, רצוי עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
חותכים ל 10 חתיכות שוות ושחרר חתיכה לתוך כל פחית מוכנה. לכסות שוב ולהשאיר עד שהם קמו היטב.
6
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
בעדינות לצחצח את panettone עם חלב, לפזר על השקדים ואופים במשך 25-30 דקות עד הזהב. לאכול בתוך 3 ימים, או להקפיא עד 6 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף