קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

מיסו מזוגג בקלה שחור

מיסו מזוגג בקלה שחור
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מירין, סוכר חום, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: מיסו מזוגג בקלה שחור, בקלה שחור מזוגג מיסו בגריל, ו בקלה שחורה מזוגגת מיסו במרק קוקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 F. קו גיליון אפייה כבדה עם לסכל. מעט שמן לסכל ולמקם את הפילה במרכז. הפעל הגדרת תנור לצלות ומבשלים כ 4 אינץ ' ממקור החום, עד זיגוג הוא מבעבע משחיתים כתמים, על 6 דקות.החלף הגדרת תנור לאפות, ב 425 F.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים את תבנית האפייה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 8 עד 10 דקות נוספות, או עד פתיתי דגים בקלות. (פתיתים יהיו חלקים גדולים.) בינתיים, להרתיח את המרינדה הנותרים בסיר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מגישים מיד, עם כמה טיפות של המרינדה מבושל בצד, אם תרצה. עושה 4 מנות.מתכון מותאם מ dallasnews.com
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים

מרכיבים

8אינצ ' יםבתבנית אפייה זכוכית מרובע, להקציף יחד מיסו, סאקה, מירין, סוכר חום, מים וחומץ אורז. מוסיפים פילה ופונים למעיל. בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקותבתבנית אפייה זכוכית מרובע, להקציף יחד מיסו, סאקה, מירין, סוכר חום, מים וחומץ אורז. מוסיפים פילה ופונים למעיל. בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות3קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ4קצת קישואים קצוציםמיסו מזוגג בקלה שחורמיסו מזוגג בקלה שחור4קצת קישואים קצוציםבקלה שחור הוא דג לבן מתפורר, חמאתי שהוא למעשה לא בקלה בכלל. זה שם אמיתי הוא Sablefish, אבל הוא גם יודע כמו Butterfishבקלה שחור הוא דג לבן מתפורר, חמאתי שהוא למעשה לא בקלה בכלל. זה שם אמיתי הוא Sablefish, אבל הוא גם יודע כמו Butterfish680פלפל האבנרוקוד שחור / sablefish (או הליבוט)קוד שחור / sablefish (או הליבוט)680פלפל האבנרוקוד שחור / sablefish (או הליבוט)קוד שחור / sablefish (או הליבוט)3קרום: פירורי קרקר גרהם6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3קרום: פירורי קרקר גרהם6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1גבינת פרמזן מגוררת1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסאקי יבשסאקי יבש2קרום: פירורי קרקר גרהםאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיסו לבןמיסו לבן1-2 כפות שמן זית כתית מעולהמיסו לבן, סאקה ומירין (יין אורז) כל ניתן למצוא ב Whole Foods, שווקים אסיאתיים, וחנויות מכולת מיוחדותמיסו לבן, סאקה ומירין (יין אורז) כל ניתן למצוא ב Whole Foods, שווקים אסיאתיים, וחנויות מכולת מיוחדות425גיליונותהחלף הגדרת תנור לאפות, ב 425 F. מניחים גיליון אפייה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד פתיתי דגים בקלות. (פתיתים יהיו חלקים גדולים.)החלף הגדרת תנור לאפות, ב 425 F. מניחים גיליון אפייה בשליש התחתון של התנור ואופים במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד פתיתי דגים בקלות. (פתיתים יהיו חלקים גדולים.)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.