מיסיסיפי בוץ ברולה
המתכון מיסיסיפי בורלה בוץ מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 617 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד, חלב, קלואה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, עוגת בוץ מיסיסיפי, ו עוגת בוץ מיסיסיפי.
הוראות
שלב שמנת מתוקה 1/3 כוס סוכר בסיר כבד קטן; להביא לרתיחה (לא להרתיח).
הסר מהחום ומערבבים בהדרגה על 1/4 של תערובת חמה לחלמונים; להוסיף לתערובת החמה הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים בשוקולד מתוק נמס וקלה.
יוצקים תערובת שוקולד לתוך 6 (6-אונקיה) ungreased ramekins.
מניחים ramekins במחבת 13 "x 9 " x 2".
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1".
אופים, חשוף, ב 300 במשך 30 עד 40 דקות או רק עד סט.
הסר ramekins מחבת ולתת מגניב על מתלה חוט. מכסים ומקררים ביסודיות.
מערבבים קרם מרשמלו, מיני פירורים, וחלב, ערבוב עד מעורבב. כפית מנה קטנה של תערובת מרשמלו באופן שווה על כל פודינג.
מפזרים סוכר חום על שכבת מרשמלו.
מניחים ramekins במחבת 13 "x 9 " x 2"; למלא פאן עם קוביות קרח, סביב ramekins.
מטגן 3 1/2" מחום (עם דלת תנור חשמלית נפתחה חלקית) 1 עד 2 דקות או עד שסוכר חום נמס.
הסר ramekins מחבת. פודינג צ ' יל 5 דקות או רק עד סוכר חום יוצר קרום.
הערה: קוביות קרח לשמור על פודינג קר תוך מתן סוכר חום להמיס תחת חום.