מכרזי הודו חריפים עם פסטה פנה גבינה כחולה
מכרזי הודו חריפים עם פסטה פנה גבינה כחולה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, אבקת צ'ילי, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פנה אל 'ארביאטה {פסטה פנה פיקנטית} - 50 נשים מחליפות משחק באוכל-רות רוג' רס ורוז גריי, מכרזי עוף באפלו עם מתכון סלט כרוב גבינה כחולה, ו בקר וגבינה כחולה פנה עם פסטו.
הוראות
לשפשוף היבש: בקערה קטנה מערבבים יחד את התבלינים היבשים ומתבלים מכרזי הודו. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 1 שעה.
לבצ ' מל: בסיר מטגן גדול על אש בינונית מוסיפים חמאה ושמן. מחממים עד שהחמאה נמסה ואז מקציפים פנימה קמח, עד שהתערובת חלקה. לאט לאט להוסיף חלב רזה עם לטאטא, לשבור מוצקים. כאשר כל החלב הוא הוסיף, מעט מבשלים במשך 10 דקות ולאחר מכן לטאטא 3/4 כוס גבינה כחולה ואגוז מוסקט. החזק חם.
מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק לגבוה.
מוסיפים חתיכות רכות של הודו ומבשלים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 165 מעלות פרנהייט, או שהמיץ צלול.
מוציאים מהגריל, זורקים פנימה רוטב חם מחומם, והחזיקו חם.
בסיר גדול מחממים 2 ליטרים של מים לרתיחה, ומוסיפים 2 כפות מלח כשר.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
זורקים פסטה סחוטה עם רוטב בכמל גבינה כחולה, לאחר מכן מוציאים מכרזי הודו מהרוטב החם, וזורקים פנימה פסטה ובכמל.
מקשטים עם עגבניות רומא וגבינה כחולה שנותרה.