מלון, ארוגולה, נקניק סראנו עם רוטב פפריקה מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלון, ארוגולה, חזיר סראנו עם פפריקה מעושנת רוטב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 436 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ארוגולה, מיץ ליים, חתיכות בשר מלון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו מלון, ארוגולה, נקניק סראנו עם רוטב פפריקה מעושן, מלון וסטייק עם רוטב פפריקה מעושן, ו מלון, נקניק סראנו וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד מיץ ליים, פפריקה, מלח ופלפל בקערה קטנה ולהוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד מעורבב היטב.
לזרוק מלון ודבש עם חצי רוטב בקערה. לזרוק ארוגולה חזיר עם נשאר רוטב בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף מלון ומלח ופלפל לפי הטעם, זורק בעדינות.
* ניתן להזמין בדואר דרך הטבלה הספרדית (206-682-282
זה חשוב כי החזיר לא להיות פרוס דק כמו פרושוטו בדרך כלל הוא. בשר חזיר מעט עבה יותר קל לחתוך לרצועות ולהישאר מופרדים בסלט במקום להתקבץ יחד.