מלית הודו צמחונית
הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: מילוי פטריות וערמונים צמחוני, סקווש עם נקניק צמחוני ומילוי אורז, ו ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מטגנים את הבצל, סלרי, פלפל, פטריות ושום עד למכרז. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את פירורי פתיתי התירס ומרק.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.