מלפפון ראיטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Raitan מלפפון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 30 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, זרעי כמון, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, מלפפון raita, איך לעשות raita מלפפון, ו מלפפון Raita.
הוראות
1 קליפת מלפפון לחתוך לאורכים במחצית. חותכים כל חצי דק.2
מחממים מחבת קטנה על חום נמוך וטוסט זרעי כמון עד שהם להכהות קצת ריחני. לאפשר להם להתקרר, ואז למחוץ עם מערוך או עלי וטיח.3 לנצח את היוגורט עד חלקה, ואז מערבבים את הכמון ומלח.4
מוסיפים את המלפפון ליוגורט, ואז מעבירים למנה ומקשטים עם פרוסות מלפפון ופפריקה.