ממרח אגוזי לוז-סופגניות
אגוזי לוז ממרח סופגנייה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 410 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חלב חם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות נסו עוגיות אגוזי לוז מלאות שוקולד, מאפינס סובין ממולא בריבה עם אגוזי לוז קלויים, ו לחם מטוגן אגוזים ממולא פירות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מיקסר לעמוד חשמלי, שמרים במקום, חלב חם וחמאה מומסת; לערבב היטב עם כף עד שמרים מתמוסס.
מוסיפים 1 כוס קמח, סוכר מגורען, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, וניל, 2 ביצים לתערובת שמרים. עם קובץ מצורף משוט, לערבב על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
החלף מצורף משוט עם וו בצק; להוסיף קמח שנותר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מגיע יחד, ואז על מהירות בינונית עד הבצק הוא חלק, אלסטי ומושך משם נקי מצדדים של קערה.
תרסיס קערה גדולה עם ספריי בישול. טופס בצק לכדור; מקום בקערה. מכסים בניילון נצמד ומקררים כ-8 שעות או בין לילה.
הסר את הבצק מהמקרר ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים בצק לעובי 1/4-עד 1/2 אינץ'. באמצעות חותך עוגיות עגול 2 אינץ ' או זכוכית מיץ קטנה, לחתוך 16 עיגולים, לחיצה יחד ולאסוף שאריות בצק לפי הצורך.
גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול. במרכזים של 8 מעגלים, כף 1/2 כפית אגוזי לוז להפיץ; קלות מברשת מוכה ביצה סביב קצה העיגולים. למעלה עם עיגולים שנותרו, לחיצה קלה על הקצוות יחד.
מניחים sufganiots על גיליון עוגיות; לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לנוח 30 דקות.
בטיגון עמוק או סיר כבד 3 ליטר, חום 2 עד 3 אינץ ' שמן כדי 191°. פריי sufganoits, 3 או 4 בכל פעם (לא overcrowd), בשמן חם 1 עד 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
ניקוז על מתלה קירור להציב מעל גיליון עוגיות או מגבות נייר.
בקערה גדולה, במקום אבקת סוכר; רול sufganiots באבקת סוכר; מגניב לפחות 15 דקות. הטלה מחדש באבקת סוכר לפני ההגשה.