ממרח גבינה כחולה Bunco עם ציפוי פקאן ובייקון
אם יש לכם פקאן, בצל ירוק, סוכר חום דומינווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו תפוח, פקאן & ממרח גבינה כחולה, עוגות צ'דר חדות עם ציפוי פקאן מסוכר וציפוי גבינה כחולה דבש, ו גבינה כחולה, עוף, ומחבת כרובית עם בייקון, אגוז, וציפוי תאריך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים בצל ירוק, פלפל אדום, ואבקת שום עד מעורבב היטב.
הקש תערובת גבינה לתוך קערת זכוכית 2 כוס או עובש לעטוף מצופה פלסטיק. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
מערבבים בייקון קצוץ, פקאן, וסוכר חום. תערובת בייקון מוקפצת במחבת לא-דביקה גדולה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני עד שפקאנים קלויים ובייקון מתחיל להתבשל (כ-5 דקות).
הפוך את תערובת הגבינה על צלחת הגשה. בעדינות לחץ תערובת פקאן על גבי הצדדים של תערובת גבינה.
מגישים עם קרקרים שונים או קרוסטיני.