ממרח חצילים בטעם מוזר
ממרח חצילים בטעם מוזר יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . אם יש לכם שורש זנגביל, רוטב סויה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: חציל בטעם שום סיני, סלט קוסקוס מוזר אך נפלא, ו עוף שומשום מוזר בטעם.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C). לדקור את החצילים כמה פעמים עם מזלג, ולהסיר את העלים.
אופים במשך 30 דקות בתנור, מתהפך פעם אחת, עד מכרז.
הסר מהתנור, וחתוך פתוח להתקרר.
בעוד החצילים עדיין חמים, להסיר את קצה הגבעול לקלף.
חותכים לחתיכות, ומניחים אותם במיכל של בלנדר או מעבד מזון. תהליך עד חלקה.
בצלחת קטנה, לשלב את השום, ג ' ינג ' ר, בצל ירוק, פתיתי פלפל אדום. בצלחת נפרדת, מערבבים יחד את רוטב הסויה, סוכר חום, חומץ אורז ומים חמים.
מחממים ווק על חום גבוה עד שחם מספיק כדי להתאדות טיפת מים.
יוצקים את שמן הבוטנים, ומערבלים כדי לצפות את ווק. כאשר השמן חם, לזרוק את תערובת השום, ומערבבים במשך כ 15 שניות.
יוצקים את תערובת רוטב הסויה, ומביאים לרתיחה. מערבבים את מחית החצילים, בישול רק עד מחומם דרך.
הסר לצלחת הגשה, ומערבבים בשמן השומשום. אפשר להתקרר, ומגישים בטמפרטורת החדר כמרווח ללחם.