מסעדה תאילנדית עוף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אסייתי. נסו להכין עוף במסעדה תאילנדית בבית. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 760 קלוריות , 61 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. תמורת 3.03$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך שיני שום, חמאת בוטנים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלסה בסגנון מסעדה , סאטה עוף בסגנון תאילנדי של צ'לי וקארי אננס עוף תאילנדי טעים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את עמילן התירס, הסוכר החום והפלפל.
להוסיף מרק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את החומץ, רוטב הסויה וחמאת הבוטנים; לְהַפְרִישׁ.
במחבת טפלון גדולה או בווק, מטגנים עוף ב-1 כפית שמן עד שהוא לא ורוד יותר.
מטגנים תוך ערבוב את הבצל והפלפל האדום בשמן הנותר במשך 2 דקות.
להוסיף פטריות; מטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות או עד שהם רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים את תערובת התירס ומוסיפים למחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.