קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מקסינה סלסה ורדה

מקסינה סלסה ורדה
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגבניות וחלפיניו בסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד העגבניות jalapenos להפוך ירוק בהיר, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב, ומניחים בבלנדר עם בצל, מיץ לימון, מלח, פלפל וכוסברה. פירה לעקביות הרצוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.