מקרוני וגבינה מוארים
מקרוני וגבינה מוארים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. אם יש לך חלב רזה, פלפל, פוזילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 3/4 כוס מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מוסיפים את החמאה לסיר הריק וממיסים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ואת אבקת חרדל לבשל, ערבוב, עד הקמח מתחיל טוסט, על 1 דקה.
לטאטא את החלב ואת מי בישול שמורות; לבשל, לטאטא, עד עבה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני.
לטאטא את השמנת החמוצה, מוצרלה, גבינה שוויצרית 1 כף פרמזן; להמשיך לטאטא עד נמס, על 1 דקה. מערבבים את הפסטה, 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; להעביר לתבנית אפייה 2 ליטר. מחממים את המטגן.
מערבבים את שאר 2 כפות פרמזן, עשבי תיבול, מלח ופלפל לטעום בקערה קטנה.
מפזרים על הפסטה. לצלות עד זהב תוסס, על 2 דקות.