מקרוני ו 4 גבינות
מקרוני ו 4 גבינות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם לא מלוח, מקרוני מרפק, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו מקרוני ו 4 גבינות, מקרוני וארבע גבינות, ו מקרוני וגבינות רבות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד רך אבל מוצק, על 5 עד 8 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
בינתיים, מניחים את הדלעת הקפואה ואת החלב לתוך סיר גדול ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם לשבור את הדלעת עם כפית עד שהוא מופשר. הפעל את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא כמעט מבעבע, ערבוב מדי פעם.
הסר את המחבת מחום ומערבבים את צ 'דר, גבינת ג' ק, גבינת ריקוטה, מלח, חרדל ופלפל קאיין.
יוצקים תערובת גבינה על המקרוני ומערבבים לשלב.
מעבירים את המקרוני והגבינה לתבנית האפייה.
מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן ושמן בקערה קטנה.
מפזרים על החלק העליון של מקרוני וגבינה.
אופים במשך 20 דקות, ואז לצלות במשך 3 דקות כך העליון הוא פריך ושח יפה.