מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה
מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך gruyère, חמאה, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Gruyère ו Emmentaler מקרוני ותבשיל גבינה עם בשר חזיר ו Cubed Sourdough, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה צלחת אפייה 8 על 8 אינץ'.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד.
כדי להכין את רוטב mornay, לחמם את החלב בסיר קטן על חום בינוני. ברגע שהחלב מתחיל קיטור ובועות זעירות נוצרות מסביב לקצוות של המחבת, לכבות את החום.
מניחים את החמאה בסיר בינוני להמיס מעל להבה בינונית.
מוסיף את הקמח ומערבבים עם משוט עץ שטוח קצה רק עד רו מתחיל לקחת על צבע חום בהיר, גירוד התחתון כדי למנוע שריפה, כ 3 דקות. לאט מוסיפים את החלב ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב מתעבה מספיק כדי לצפות באופן שווה את החלק האחורי של כף—אצבע נמשכת לאורך החלק האחורי של הכף צריכה להשאיר רצועה ברורה.
הסר מהחום ומערבבים במלח ופלפל.
מוסיפים חרדל וגבינה לרוטב, ערבוב עד נמס לחלוטין.
יוצקים פסטה לתבנית אפייה משומנת וזורקים עם חזיר.
יוצקים את רוטב הגבינה מעל החלק העליון של הפסטה ומערבבים בעדינות לשלב לתוך בשר חזיר אטריות. למעלה בנדיבות עם קוביות לחם, להחליק לתוך התנור, ואופים במשך 30 דקות.
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.