קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר

מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר
מרווה, בצל ועוגות ריזוטו אורז בר נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 376 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לך אורז arborio, ביצים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, פורצ'יני, בצל מקורמל וריזוטו מרווה, ו אורז בר ועוגות אורז חומות עם ראגו ירקות קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים עם מלח לרתיחה בסיר כבד, ואז מבשלים אורז בר, מכוסה, עד רך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולתת אורז לעמוד נוזל בישול, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
3
מסננים אורז בתוך מסננת להגדיר מעל סיר אורז מילואים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים מלאי ירקות לנוזל בישול ומביאים לרתיחה. שמור על נוזל חם, מכוסה, על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
5
מחממים חמאה ושמן בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מרווה sauté, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים בצל ומטגנים, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים סלרי עם מלח לפי הטעם והטעם, ערבוב, עד בצל מתחיל להפוך חום זהוב, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים אורז Arborio ומבשלים על חום מתון, תוך ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
8
מוסיפים יין, קורנית ופלפל לטעם ולבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד שהיין נספג. מערבבים ב 1 מרק חם כוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מרק נספג. המשך להוסיף מרק, 1 כוס בכל פעם, ומבשל, ערבוב לעתים קרובות ומאפשרות לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא רך אבל עדיין אל דנטה למראה קרמי ונוזל נספג, 20 עד 22 דקות. לקראת סוף הבישול, מוסיפים אורז בר.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הסר סיר מחום ומערבבים בפרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל לפי הטעם. ריזוטו מגניב וצינה, מכוסה, לפחות 4 שעות ועד 1
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
להביא ריזוטו לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך עם מתכון.
1
מקציפים קלות חלמונים ומערבבים לריזוטו. מקציפים לבנים וקורט של מלח עם מיקסר חשמלי עד שהם פשוט מחזיקים פסגות נוקשות. מערבבים חצי מהלבנים לריזוטו כדי להבהיר מעט ולקפל בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות לפני שתמשיך.
3
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. סקופ 4 (מעוגל 1/4-כוס) ערמה של הבלילה למחבת, שטוח עם גב של כף כדי ליצור עוגות 3 סנטימטרים על ידי 1/2 אינץ ' עבה. מבשלים עוגות עד חום זהוב על הצד התחתון (זה קריטי כדי למנוע עוגות לשבור בעת הפיכת), התאמת חום אם בראונינג מהר מדי, 5 דקות. בזהירות להפוך עוגות מעל עם מרית מתכת ומבשלים עד חום זהוב על החלק התחתון, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העברה כמו השחמה לתבנית אפייה רדודה גדולה ולסדר בשכבה אחת. הפוך יותר עוגות באותו אופן, מחבת ניגוב נקי עם מגבות נייר בין קבוצות והוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
ממש לפני ההגשה, לאפות עוגות ריזוטו עד רוחש, על 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים באופן מיידי.