סליידרים של ג'יין סלופי עשויים להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 596 קלוריות. המתכון הזה מכסה 50% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפלים, אבקת שום, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו מרושל ג'יין גולשים, מבוסס עדשים 'סלופי ג'יין', ו מרושל המחוונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מוסיפים את שמן הזית והודו הטחון, מפזרים את אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה, המלח והפלפל ומבשלים, נפרדים מגב כף עץ או מועך תפוחי אדמה, עד שהבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
הודו טחון
כָּתֵף
סטייקים של ניו יורק
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום, הפלפלים והבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, הקטשופ, הסוכר החום, החרדל, החומץ ורוטב הווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהרוטב מסמיך, 10 עד 15 דקות.