מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, תפוזי טבור, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה, כדורי סלמון מעושנים עם שומשום שחור, ו מאפינס קוקוס ובננה עם זרעי שומשום שחורים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבה
2
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות ממחצית התפוזים ושניים מהלימונים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
Zester
3
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הקליפות הנותרות מכל הפירות. לעטוף את הקליפות בשקית גבינה, קשור עם חוט אז זה לא נופל פתוח, ולהוסיף את התיק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים והלימונים בין החיקוי לסגמנט נקי, כדי לוודא שאתם עובדים מעל קערה כדי לתפוס כל מיץ שנמלט. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. דופק את הפרי במעבד מזון פעמיים או שלוש, בדיוק מספיק כדי לקצוץ את הקטעים לחתיכות גסות שהם בערך 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הפרי לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח הפרי ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם שאר מיץ התפוזים ולימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר שקית של קליפות הוא מגניב מספיק כדי לגעת, להשתמש בידיים שלך לסחוט כמה שיותר מיץ מן הקליפות. זרוק את התיק.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
9
מוסיפים ג ' ינג ' ר, וניל, סוכר וחמאה לסיר, ערבוב היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 15 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, וחום נמוך יותר אם מאיים מקל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים זרעי שומשום ומבשלים עוד 15 דקות, מתערבבים ללא הרף כדי לשמור על התחתית מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.