קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור

מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור
מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, תפוזי טבור, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה, כדורי סלמון מעושנים עם שומשום שחור, ו מאפינס קוקוס ובננה עם זרעי שומשום שחורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
2
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות ממחצית התפוזים ושניים מהלימונים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
3
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הקליפות הנותרות מכל הפירות. לעטוף את הקליפות בשקית גבינה, קשור עם חוט אז זה לא נופל פתוח, ולהוסיף את התיק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים והלימונים בין החיקוי לסגמנט נקי, כדי לוודא שאתם עובדים מעל קערה כדי לתפוס כל מיץ שנמלט. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. דופק את הפרי במעבד מזון פעמיים או שלוש, בדיוק מספיק כדי לקצוץ את הקטעים לחתיכות גסות שהם בערך 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הפרי לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח הפרי ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם שאר מיץ התפוזים ולימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר שקית של קליפות הוא מגניב מספיק כדי לגעת, להשתמש בידיים שלך לסחוט כמה שיותר מיץ מן הקליפות. זרוק את התיק.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
9
מוסיפים ג ' ינג ' ר, וניל, סוכר וחמאה לסיר, ערבוב היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 15 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, וחום נמוך יותר אם מאיים מקל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים זרעי שומשום ומבשלים עוד 15 דקות, מתערבבים ללא הרף כדי לשמור על התחתית מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת