מרנג פטיפורים עם קרם אניס ורימון
מקצפת פטיפורים עם קרם אניס ורימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 19 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לך לחנות ותביא מלח, סוכר מגורען רגיל, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פטיפורים עם קרם סיד ושוקולד מריר, Petits Fours, ו Petits Fours (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חלבונים ביצה עם מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות.
להוסיף סוכר superfine קצת בכל פעם, להכות במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
מרנג כף לתוך שקית מאפה צינור 1 1/4 אינץ '- דיסקים רחבים (על 1/3 אינץ 'גבוה) על 1/2 אינץ' בנפרד על גיליון אפייה מצופה קלף.
אופים מרנג באמצע התנור עד יבש אבל עדיין לבן, על 1 1/2 שעות, ואז להתקרר בתנור כבוי (עם דלת סגורה) 1 שעה.
מעבירים מרנג על תבנית אפייה למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
טוחנים סוכר רגיל דק עם אניס במטחנת קפה / ספייס. Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות, ולאחר מכן להוסיף סוכר אניס, מכות עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
לקלף מרנג מן הקלף, ולאחר מכן לגמוע 1 כפית קרם על כל מרנג העליון עם 3 זרעי רימון.
מרנג אפוי (ללא שמנת) וסוכר אניס יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ונשמר בנפרד במיכלים אטומים בטמפרטורת החדר.* מרנג ניתן עקף 30 דקות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר מגניב.