תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס עם ברי Bruschettan. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, סלרי, קרטון מופחת מרק עוף נתרן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרישה וברי ברוסקטה, דבש, תות & ברי ברוסקטה, ו אגס, ברי וברוסקטה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הצמד את הקצוות מאספרגוס לקלף כל עור קשה מן הגבעולים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2
בסיר 3 ליטר, שמן חום ו 1 כף חמאה ללא מלח על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים שום לשמן וחמאה; מבשלים עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®
דַק-
4
מוסיפים בצל וסלרי; מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים 10 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים.
יוצקים מרק לתוך בלנדר בקבוצות קטנות; לכסות פירה כל אצווה עד חלקה. (המרק יכול להתבצע קדימה עד לנקודה זו, מקורר, מכוסה ומקורר עד 1 יום או קפוא עד 1 חודש.)
הגדר שליטה בתנור לצלות. כדי להכין ברוסקטה, פרוסות לחם חמאה משני הצדדים ומעל כל אחת עם כמה פרוסות של ברי (2 עד 3 עוז לכל פרוסת לחם). צלייה עם צמרות על 5 סנטימטרים מחום עד גבינה הוא תוסס מעט השחמה.