קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère

מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère
מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך אספרגוס, אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק אספרגוס קרמי עם פטריות מורל ורמפות, פסטה שמנת Farfalle עם אספרגוס, פטריות ואגוזי מלך, ו פסטה מוקרמת עם אספרגוס, פטריות ופטה.

הוראות

1
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח, והפלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות זהובות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר את הפטריות מהסיר והנח בצד. להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף עוד 1 1/2 כפות של השמן לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את המים, מרק, אורז, ואת שאר 2 כפיות מלח לסיר. מביאים לרתיחה. המשך רותחים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
תוסיף את האספרגוס. מבשלים עד האספרגוס הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
7
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לסיר ומערבבים את הפטריות השמורות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בינתיים, תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
שים את הלחם על תבנית אפייה ומברשת את שני הצדדים של הלחם עם 3 כפות הנותרים של שמן. לצלות את הלחם עד חום, על 2 דקות. תסתובב ותעלה עם הגראייר. לצלות עד הגבינה נמסה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מחממים את המרק במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
11
מגישים עם קרוטס Gruyre.
12
המלצה ליין: היינות של דרום איטליה, שזמן רב התעלמו מחובבי היין, מוכרים כיום כאחד המעניינים ביותר שיש למדינה להציע. יין בעל גוף מלא כגון גרקו די טופו לבן, תענוג ארצי, דבש, יהיה נהדר כאן.
מרכיבים שתצטרך
גרקוגרקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)