מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère
מרק אספרגוס שמנת עם פטריות Croutes Gruyère עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך אספרגוס, אורז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק אספרגוס קרמי עם פטריות מורל ורמפות, פסטה שמנת Farfalle עם אספרגוס, פטריות ואגוזי מלך, ו פסטה מוקרמת עם אספרגוס, פטריות ופטה.
הוראות
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הפטריות, 1/4 כפית מלח, והפלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות זהובות, כ 5 דקות.
הסר את הפטריות מהסיר והנח בצד. להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף עוד 1 1/2 כפות של השמן לסיר.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את המים, מרק, אורז, ואת שאר 2 כפיות מלח לסיר. מביאים לרתיחה. המשך רותחים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
תוסיף את האספרגוס. מבשלים עד האספרגוס הוא רך, על 5 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. להחזיר את המרק לסיר ומערבבים את הפטריות השמורות.
שים את הלחם על תבנית אפייה ומברשת את שני הצדדים של הלחם עם 3 כפות הנותרים של שמן. לצלות את הלחם עד חום, על 2 דקות. תסתובב ותעלה עם הגראייר. לצלות עד הגבינה נמסה, על 2 דקות יותר.
מחממים את המרק במידת הצורך.
המלצה ליין: היינות של דרום איטליה, שזמן רב התעלמו מחובבי היין, מוכרים כיום כאחד המעניינים ביותר שיש למדינה להציע. יין בעל גוף מלא כגון גרקו די טופו לבן, תענוג ארצי, דבש, יהיה נהדר כאן.