מרק ארטישוק עם נענע טרייה
מרק ארטישוק עם נענע טרייה הוא מאכל צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 127 קלוריות . , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 44 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, חתיכות לימון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 86% , המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט תפוחים ועוף צבעוני ופריך עם נענע טרייה ובזיליקום , סלט פירות יער קיץ עם נענע טרייה שנאספה ביד , ומרק קישואים עגבניות קטלאני עם נענע ושקדים קלויים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב על אש בינונית.
מוסיפים את הסלרי, הבצל, 1/4 כפית המלח והפלפל. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, כ-4 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מרק ואת לבבות הארטישוק ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שלבבות הארטישוק רכים, כ-12 דקות.
טוחנים את המרק, 1 כוס בכל פעם, בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק מאוד, מוסיפים את התרד והנענע הקצוצה עם הכוס האחרונה. מחזירים את הפירה לאותו סיר.
מערבבים פנימה את 1/4 כפית המלח הנותרת. מחממים על אש נמוכה, מדללים עם המרק הנוסף ב-1/4 כוסות אם המרק סמיך מדי. מצקת את המרק לקערות. סוחטים פרוסת לימון מעל כל קערת מרק לפני ההגשה.