קושימומחה
מוכן ב20 שעות
מנות8
ציון בריאות22
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק בקר עם עגבניות וסלרי עם פחזניות קטנות של סו

מרק בקר עם עגבניות וסלרי עם פחזניות קטנות של סו
מרק בקר ברוטב סלרי ועגבניה עם פחזניות קטנות זה חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ציר עגל, בשר בקר טחון, מקשטים: עלי סלרי ועגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 שעות נסו פחזניות בצק צ'ו, פחזניות בצק צ'ו, ו פטה א סו "פחזניות מאפה" (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף ולהוסיף קליפות ביצים. בנפרד דופק עגבניות וסלרי במעבד מזון עד קצוץ גס, ולאחר מכן להוסיף חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים בבשר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לחמם בשר עגל, אם ג ' לי, בסיר כבד 4 ליטר רק עד שהוא הופך נוזלי, ואז לטאטא בתערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
חום מעל חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד התחתון כל הזמן עם כפית עץ כדי למנוע ביצה לבן מלהידבק, עד המניה מגיעה לרתיחה (זה ייקח בערך 20 דקות). להפחית את החום בעדינות לבשל מרק, מבלי לערבב, עד כל זיהומים לעלות על פני השטח וליצור קרום, מרק מתחת ברור, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מרק מצקת עם קרום לתוך מסננת גדולה מרופדת בעובי כפול של מגבות נייר לחות להגדיר מעל קערה גדולה ולתת את כל ניקוז נוזלי דרך. (אם נוזל לא לנקז לחלוטין, הקש קצה מסננת שוב ושוב עם כפית מתכת כדי לעזור לנקז.) מרק צריך להיות ברור לחלוטין; אם זה לא, חזור על הליך עם מגבות נייר לחות נקיות. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לפני ההגשה, להביא consomme לרתיחה ומתבלים במלח. מצקת לתוך קערות העליון עם פחזניות וקישוטים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת