קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותפסקאטרית
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
מרק דגים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, זעפרן, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הכרישה והבצל ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים וצבועים קלות, כ -25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את מחית העגבניות, העגבניות, הקורנית, הפטרוזיליה, עלי המפרץ, היין, מלאי הדגים והמלח והפלפל. מבשלים כדי למזג את הטעמים, 20 דקות. (המרק יכול להיות מוכן כמה שעות קדימה עד לנקודה זו. חזור לרתיחה לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מלאי דגיםמלאי דגים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים את החמאה והקמח יחד בקערה ולאחר מכן לטאטא את התערובת לתערובת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הזעפרן ואת מולים וצדפות בשריון שלהם ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיף את הדגים, שרימפס, זנבות לובסטר ומבשלים עד שכל רכיכות נפתחות והדגים נעשה, עוד 5 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מצקת לתוך צלחות מרק חם, השלכת כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מקשטים עם קרוטונים שום, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים שוםקרוטונים שום
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;