מרק דלעת צ'יפוטלה יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 245 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. 1599 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש קרם דק, בצל, שיני שום, ופלפלים צ'יפוטלה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מרק דלעת צ'יפוטלה, מרק דלעת צ'יפוטלה שמנת, ו צ'יפוטלה עוף ומרק דלעת.
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול (8 ליטר) על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3-4 דקות, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיף את השום, כמון, וצ ' יפוטלה, לבשל במשך 1 דקה יותר.
מוסיף את הדלעת, ציר עוף, אורגנו, ומלח. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות, מכוסה חלקית.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
זרעי דלעת טוסט: אם אתה עובד עם זרעי דלעת גלם, עכשיו יהיה זמן טוב טוסט אותם. (אם זרעי הדלעת שלך כבר קלויים, לדלג על שלב זה.) פשוט להפיץ אותם בשכבה זוגית במחבת על חום גבוה בינוני. מערבבים עם כף עץ בזמן הקלייה, עד זרעי דלעת הם ריחניים והם משחימים קלות.
הסר את המרק מחום. עבודה בקבוצות של 2 כוסות כל אחד, purée המרק בקבוצות, מחזיק את המכסה את הבלנדר שלך בחוזקה תוך puréeing, ומתחיל במהירות איטית. החזר את המרק הטחון לסיר.
מוסיפים מיץ ליים. התאימו תבלינים לפי הטעם, הוסיפו עוד מלח, כמון, אורגנו, או צ ' יפוטלה לפי הטעם. אם המרק סמיך מדי, מוסיפים יותר מניה או מים לעקביות הרצויה.