אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק הנקניק של ג'קי. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, שום, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. נסו ממרח האבוקדו של ג'קי., חטיפי שוקולד m & M של ג'קי, ו סלט הברוקולי של ג'קי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הנקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר ממחבת, ולהתפורר לתוך סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים פלפל, בצל, שום ועגבניות עם הנוזל שלהם. מערבבים פטרוזיליה, בזיליקום, מרק עוף. מכסים, מניחים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מערבבים פסטה orzo ותרד לתוך הסיר. המשך לבשל מרק 10 דקות, או עד פסטה הוא אל דנטה.