מרק כרוב
אם יש לך בסביבה 50 דקות כדי לבלות במטבח, מרק כרוב יכול להיות מצוין ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתאבן זה יש 169 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש עגבניות משומר, פלפל, זרעי כוסברה, זרעי שומר. זה מושלם עבור חורף. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק קולקאנון (אקאן אירי תפוחי אדמה ומרק כרוב עם בייקון), מרק כרוב, ו מרק כרוב.
הוראות
טוחנים תבלינים אם משתמשים בתבלינים שלמים: אם משתמשים בתבלינים שלמים (כוסברה, שומר, כמון), טוחנים אותם במכתש ועלי או במטחנת תבלינים עד לקרקע טובה.
מחממים שמן זית וחמאה בעציץ תחתי בעובי 4 ליטר בחום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומערבבים את התבלינים הקרקע. מבשלים עד הבצלים התרככו, כ 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב פרוס לסיר ומערבבים לערבב את הכרוב עם הבצל. אם אתה משתמש במלאי ללא מלח, מפזרים את הכרוב עם 1/2 כפית מלח.
מוסיפים את כל העגבניות המשומרות, עם המיצים שלהם, לסיר. מערבבים לשלב.
הוסף ציר עוף לסיר. מביאים לרתיחה וטעם למלח.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. מנמיכים את החום ולכסות את הסיר.
תן להתבשל במשך 20 עד 25 דקות או עד הכרוב מבושל היטב.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי לשרת.